In de afgelopen jaren heeft SourceCare haar zakelijke netwerk steeds verder uitgebreid. Vele klanten werken inmiddels succesvol in de Microsoft cloud of hebben hun Apple of Microsoft ICT infrastructuur volledig in beheer gegeven bij SourceCare.

In de afgelopen jaren hebben wij ook vele particulieren service geboden op het gebied van reparatie, upgrade en aan computers, laptops, tablets en smartphones. De vraag naar deze gewaardeerde particuliere service groeit explosief.

Vandaar dat wij hebben besloten om per 1 maart 2020, naast onze zakelijke dienstverlening een particulier servicepunt te vestigen in het centrum van Ewijk.

'SourceCare heeft goed geluisterd naar het advies van de klant'

Martijn van ZonKlant sinds 2011

Al vele jaren onderhoudt SourceCare onze computers en laptops. Ook werden onze medewerkers vaak geholpen met het gebruik van privé computers en laptops. Inmiddels hebben we samen met SourceCare de stap naar de cloud gemaakt. Mede door gerichte adviezen en technische inzichten op het gebied van Microsoft Azure lopen we in de pas qua automatisering, beveiliging en wetgeving. Het doet mij een groot plezier dat SourceCare nu ook de particuliere klant omarmt en speciaal voor hen een winkel opent waar men terecht kan met alle vragen!

 

Leave a Reply