Skip to main content

In de afgelopen jaren heeft SourceCare haar zakelijke netwerk steeds verder uitgebreid. Vele klanten werken inmiddels succesvol in de Microsoft cloud of hebben hun Apple of Microsoft ICT infrastructuur volledig in beheer gegeven bij SourceCare.

Sinds oktober 2018 bieden wij ook een servicepakket voor het onderhoud, reparatie en service voor particulieren. De vraag naar onze gewaardeerde mobiele service groeit explosief. Vele klanten weten ons inmiddels te vinden en vertrouwen hun mobiele apparaten toe aan onze gecertificeerde en ervaren technici.

Om precies die reden hebben wij besloten om per 21 mei a.s. naast onze zakelijke dienstverlening een particulier servicepunt te vestigen in het centrum van Ewijk onder de naam MobileCare. In onze moderne volledig gerenoveerde winkel heten wij u uiteraard van harte welkom. Wij rollen de groene loper voor u uit!

'Met MobileCare komen wij tegemoet aan de wens van de particuliere klant.'

Sinds 2020

Al vele jaren beheert SourceCare onze servers, computers en laptops. Ook werden onze medewerkers vaak geholpen met het gebruik van privé computers en laptops. Inmiddels hebben we samen met SourceCare de stap naar de cloud gezet. Mede door gerichte adviezen en technische inzichten op het gebied van Office365 en Microsoft Azure lopen we in de pas qua automatisering, beveiliging en AVG wetgeving. Het doet mij een groot plezier dat SourceCare nu ook de particuliere klant omarmt en speciaal voor hen een winkel opent waar men terecht kan met alle vragen! Onze medewerkers kunnen nu ook met hun privé apparaten terecht bij een bekend, vertrouwd adres!

 

One Comment

 • Kaeso de Jager schreef:

  Hi Lucien

  Van mijn LG Velvet is de achterkant (blauw glas) gebroken en verbrijzeld. Kunnen jullie dat maken? Kleur maakt niet.
  Kan je een inschatting maken van de kosten zodat ik kan beslissen of de reparatie de moeite waard is.

  Groet
  Kaeso

Leave a Reply