Skip to main content

MediaCare

Creatief mediadesign gericht op online marketing en print

Wij bieden creatieve oplossingen voor online marketing en print

Stem woord en beeld optimaal op elkaar af. Grafische vormgeving is voor ons meer dan iets moois maken. Goede vormgeving ondersteunt het gewenste imago van uw organisatie vertaald in een elegante layout.

Grafische vormgeving is het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media uitingen, met als doel een juist gevoel met een krachtige boodschap over te brengen. Dit vereist de inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden. Een persoonlijke benadering is daarbij onmisbaar, wij staan immers in dienst van de wens van de klant. Samen brainstormen en de kern van de boodschap bepalen is prettig en onmisbaar om tot het mooiste en beste resultaat te komen.

Grafische vertaling van marketing

Magazine creaties

SourceCare draagt zorg voor de ontwikkeling en realisatie van verschillende magazines. Wij verstaan de kunst om een informatief document te ontwikkelen wat een plezier is voor het oog en en graag gelezen en bewaard wordt door de ontvanger.

Naast het uitbrengen van magazines voor onze klanten, ontwikkelen wij ons eigen educatieve magazine ‘Boys & Girls’ met bijbehorend online platform wat regionaal verspreidt wordt onder alle kinderen van de basisschool.

Een exacte sfeerbepaling door een passende vormentaal is cruciaal voor deze hedendaagse media uiting. We nemen de gehele realisatie voor ons rekening: van concept en storyboard tot copy en design en van fotografie tot drukwerk. SourceCare werkt samen met een team van journalisten, fotografen en sales marketeers.

Direct Contact
Een professionele online marketing

Grafische vertaling van marketing

SourceCare ontwerpt vormcreaties voor marketing strategieën, ontwikkelt krachtige huisstijlen, bouwt functionele en responsive websites en levert opvallend POS materiaal. Conceptueel en creatief, voor een blijvende indruk op elke doelgroep. Onze betrokkenheid is groot en we werken vanuit ons hart.

Wij brainstormen met u en bieden ruimte om abstract te durven zijn en alle kaders los te laten. Het verhaal en de boodschap zijn hierbij leidend. Eenmaal los daarvan, schrikken klanten vaak van hun eigen creativiteit. Op dat punt ontstaan er vaak heel bijzondere dingen.

Deze intensieve en persoonlijke samenwerking biedt ons de gelegenheid én vrijheid om van- uit diverse creatieve invalshoeken te mogen denken en werken. De vorm en visualisatie van uw marketing case nemen wij vervolgens graag voor onze rekening.

Direct Contact
Inzet van artistieke en technische vaardigheden

Online mediadesign

Een actiewebsite, online banner, app of nieuwsbrief. SourceCare ontwikkelt digitale media die uw campagne ondersteunen. Buiten de toepassing van technische tools verdienen online communicatiemiddelen vormtechnische aandacht. Onze uitdaging is om boven de massa uit te stijgen.

Een professionele online marketing wordt ondersteund door een smaakvolle visuele expressie zodat de balans tussen vorm en inhoud uw bedrijfsidentiteit versterkt. Het is belangrijk uw imago op een herkenbare manier online te etaleren binnen het wereldwijde web.

SourceCare begeleidt u graag bij het bepalen van uw online strategie. Samen bekijken we welke online tools bij uw bedrijf en bij uw klanten passen. Geeft u liever het totale social media pakket uit handen? Wij ontzorgen u dan graag zodat u zich volledig kan richten uw onderneming.

Direct Contact

Het onderscheidend vermogen van MediaCare

Jeugdsector

De specialisatie van MediaCare richt zich op de opvoed- en onderwijssector. Wij weten hoe we doelgroepen als kinderen, scholieren en opvoeders het best kunnen aanspreken en met de juiste toon de juiste snaar te raken.

Doelgroepspecialist

Doordat wij werken met een team van specialisten uit het onderwijs, communicatie en pedagogiek kunnen we deze jonge doelgroep op een unieke manier prikkelen. En uw merk, concept of organisatie verrassend op de kaart zetten.

Conceptontwikkeling

Als conceptontwikkelaar kennen wij de routing naar scholen en bieden een vernieuwende educatieve benadering. We staan in contact met ouders, leerkrachten en hebben ruime expertise in branding, kindercommunicatie en kidsmarketing.

Uw mediadesign als totaalpakket
in creatieve handen

Benieuwd naar hoe uw bedrijfsimago verfrist kan worden door een gerestylede en hedendaagse vormentaal? Mail ons voor een vrijblijvende brainstormsessie.

Aanvragen