Skip to main content

Als bedrijf wil je natuurlijk dat klanten bij jou komen. Goede producten, naamsbekendheid en goede service staan aan de basis van je succes. Voor je naamsbekendheid heb je misschien al wel een Facebook- of Instagram pagina. Als ondernemer ben je natuurlijk druk met je eigen business en ontbreekt het je vaak aan continuïteit en knowhow om je online marketing optimaal te benutten.

We horen vaak van klanten dat ze niet weten waar ze moeten beginnen en dat er daardoor niets van de grond komt. Er is vaak geen affiniteit met social media kanalen of het ontbreekt de ondernemer simpelweg aan tijd en zin om zich erin te verdiepen.

Wij kunnen je helpen om jouw bedrijf met regelmaat bij je klanten onder de aandacht te brengen en ze te inspireren om jouw winkel of bedrijf te bezoeken. Wij bedenken, maken en posten originele berichten op maat voor jouw bedrijf. Hierdoor onderscheid je jezelf van je concurrenten terwijl je hier niks voor hoeft te doen.

Wij, als grafische designers, geven je berichten vorm in je eigen huisstijl. We creëren zowel smaakvolle, statische banners als bewegende, dynamische advertenties. Daarnaast denken wij met je mee over aansprekende content om je berichten kracht bij zetten zodat je een professionele indruk achterlaat. Dit alles zodat jij, als ondernemer, een goede respons op al je online activiteiten krijgt en dat het je daadwerkelijk meer naamsbekendheid en nieuwe klanten oplevert.

Wij zijn fulltime beschikbaar zodat je altijd terecht kan met vragen, dringende acties, aanpassingen of ideeën. Door onze expertise in de grafische branche kunnen we zelfs je offline en online activiteiten geheel op elkaar afstemmen en daarmee campagnes van A tot Z verzorgen.

 

Basispakket Social Media Design

Vanaf €175 p/mnd

  • 2 social media kanalen
  • Visueel opmaken berichten
  • 2 berichten per week
  • Originele statische- en/of dynamische banners
  • Content advies op maat

Heeft u specifieke wensen? Vraag ons naar alle mogelijkheden!

'We creëren zowel smaakvolle, statische banners als bewegende, dynamische advertenties'

Vrijblijvend advies, tips of ondersteuning, loop gerust binnen zonder afspraak!

Leave a Reply