Skip to main content

De afgelopen maanden stonden voor onze professionals in het teken van brainstormen, creëren en vormgeven van het voor Nederland unieke concept: het 360° platform Boys & Girls. Dit platform zal opwachting maken in het najaar van 2019 en bestaan uit een gratis glossy magazine voor basisschoolleerlingen uit de groepen vijf tot en met acht én een online platform voor deze doelgroep.

'Het is ontzettend gaaf om te zien hoe spontaan en eigenzinnig de kinderen zijn tijdens zo’n shoot'

Tanja RoelofsCreative designer

Woensdag 24 oktober stond een fotoshoot op de agenda waar de eerste puzzelstukjes voor dit nieuwe concept gelegd werden. Voor de visuele content bij het marketingmateriaal en de website werden zes basisschoolleerlingen uitgenodigd om deel te nemen als écht fotomodel. Voor één middag werd de gymzaal van hún basisschool omgetoverd tot een fotostudio, compleet professionele fotograaf, visagiste en snacktafel. Als ware modellen stonden de kinderen voor de camera van professioneel fotograaf Dennis Vloedmans. Een unieke ervaring voor de kinderen maar ook voor de professionals van SourceCare Media. Creative designer Tanja Roelofs: ‘Het is ontzettend gaaf om te zien hoe spontaan en eigenzinnig de kinderen zijn tijdens zo’n shoot. Hetgeen wat we in de afgelopen maanden bedacht hebben komt nu ook perfect samen. Het plaatje klopt letterlijk en figuurlijk helemaal.’

Uw advertentie bij ruim 15.000 huishoudens op tafel? Klik hier voor meer informatie over adverteren in dit unieke concept.

Leave a Reply