Over SourceCare

Een team van ervaren professionals staat voor u klaar

Onze visie

Anno 2018 is het werken in een traditionele vorm met vaste werknemers onzes inziens niet noodzakelijk. Wij ambiëren een autonome werkwijze met een vaste kern aan vakmensen die passen bij de identiteit van ons bedrijf. Wij kiezen specialisten die qua persoonlijkheid en vakmanschap naadloos aansluiten bij onze klantwens en het desbetreffende project. Voor ons is dat de ultieme vorm van maatwerk.

De klant of opdracht vormt de basis van het vraagstuk. Voor ieder doel kiezen wij de perfecte samenstelling van ons projectteam. Onze specialisten worden ingezet op een manier zodat zij hun talent kunnen tonen binnen hun vakspecifieke werkveld. De kracht van onze samenwerking blijft sterk en inspirerend omdat de meesten tevens hun diensten exploiteren in een eigen branchegerichte onderneming. Dat houdt ons allen scherp, veelzijdig en bovenal zeer enthousiast!

Team SourceCare

Luciën Roelofs

Owner / ICT manager

Lucien Roelofs is een enthousiaste en bevlogen consultant in hart en nieren. Met ruim 20 jaar ervaring als ICT specialist, teamleider en trainer weet hij wat er speelt op het gebied van ICT vakontwikkeling en automatiseringsprojecten. Communicatief en sociaalvaardig slaat hij graag een brug tussen de ICT projectomgeving en de dagelijks werkprocessen en werkzaamheden in de praktijk. Met zowel oog voor de beleidsaspacten alsook luisterend oor bij de eindgebruiker tijdens de acceptatie van nieuwe ontwikkelingen én zijn coachend leidinggeven worden ICT projecten vertaald tot kwalitatief werkbare en inhoudelijk hoogstaande ICT oplossingen.

Lucien is een ruimdenkend persoon die aangeboden situaties en problemen graag pragmatisch aanpakt. Met zijn natuurlijke “helicopter view” blijft het totaaloverzicht aanwezig, gaan details niet verloren en wordt de ICT visie vertaald naar een efficiënte praktijkomgeving.

Frank Vroon

ICT consultant

Frank Vroon is een servicegerichte en zelfstandig werkend, automatisering en ICT-specialist. Hij is specialist wanneer het gaat om onderhoud van ICT maar zeker ook wanneer het gaat om automatiseringsadvies. Zijn specifieke kennis en deskundigheid zijn vooral zichtbaar wanneer het gaat om toepassingen binnen de assurantiebranche. Veel regionale maar ook landelijke assurantiekantoren, maar ook klanten uit andere branches, zijn zeer te spreken over zijn service en diensten.

Of het nu gaat om levering van hard- en software, netwerkonderhoud, netwerksupport of implementatie van uw complete bedrijfsnetwerk. Frank denkt graag met u mee over een totaaloplossing van de ICT of automatisering binnen uw organisatie.

Tanja Roelofs

Creative designer

Als creatieveling werkt Tanja Roelofs al jaren in de grafische branche. De bron van haar creatieve roots liggen bij ArteZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Daar ontwikkelde zij haar creatieve talent. Vervolgens werkte zij jarenlang bij verschillende communicatie-/reclame en media bureaus. Als vormgever en artdirector weet zij als geen ander de klantwens en het bedrijfsimago om te zetten naar een visuele beeldtaal die precies de juiste snaar raakt. Haar eigen organisatie SourceCare Media B.V. biedt haar de mogelijkheid om hiernaast ook autonome projecten te ontwikkelen. Het Boys & Girls platform is daar een uniek voorbeeld van.

Tanja geeft de klant ruimte om abstract te denken en concrete waarden los te laten. Zij laat zich creatief voeden door het verhaal van haar opdrachtgevers. Deze intensieve en persoonlijke samenwerking biedt haar de gelegenheid én vrijheid om vanuit diverse creatieve invalshoeken te mogen denken. Zich volledig in te leven in een verhaal en de wens van de klant. Met gepaste bescheidenheid. Zijn of haar verhaal en boodschap zijn immers leidend. Het gevoel en de emotie die dat losmaakt als ook kwaliteit, dat zijn de kernwaarden. Zij geven een mooie impuls en zijn wezenlijke ingrediënten. De vorm en visualisatie neemt Tanja vervolgens graag voor haar rekening.

Anke van Breukelen

Marketing specialist

Anke van Breukelen is marketing & communicatie professional in hart en nieren. Met een enthousiaste open persoonlijkheid is ze graag uw gesprekspartner voor marketing- en communicatievraagstukken. Door goed naar uw vraag te luisteren en op een creatieve manier met uw vraagstuk om te gaan ontstaat er een mix van strategie, kennis en bovenal inspiratie. Deze mix zorgt ervoor dat uw boodschap helder en duidelijk overkomt en uw doelgroep en aanzet tot beweging.

Anke heeft ruime werkervaring in verschillende branches van retail tot onderwijs tot zorg. Zowel op het gebied van interne- als externe, als online communicatie. Ze helpt u graag met een advies op maat en komt met een concreet plan zodat u (samen met uw team) aan de slag kunt. Al dan niet met Anke als adviseur op interim basis. Compleet uitbesteden van A tot Z is ook een optie. Zodat u niet alleen een papieren plan in handen heeft, maar ook daadwerkelijk uw communicatie in beweging ziet komen mét resultaat!
Naast professional in de marketing en communicatie is Anke educatief auteur. Zij ontwikkelt en schrijft educatief materiaal voor het PO, VMBO en MBO en schrijft en voert (eind)redactie voor diverse (online) magazines en (vak)bladen.

Ingrid Reuvers

Account manager

Als oprichtster van Slimmer Media helpt Ingrid bedrijven om hun online etalage op orde te brengen en hun plek op te eisen in de digitale wereld. Kort gezegd helpt zij bedrijven aan een sociaal gezicht in de digitale wereld. Creëren en vormgeven dat is iets waar Ingrid energie uit haalt. Het opzetten en ontwikkelen van nieuwe concepten door een bedrijf of product een gezicht te geven en in de markt te zetten is haar op het lijf geschreven.

Voor SourceCare Media is Ingrid voornamelijk actief wanneer het gaat om benaderen van geschikte en enthousiaste partners voor het Boys & Girls platform. Met haar overtuigende en inspirerende visie neemt zij u graag mee in de mogelijkheden. Zij gaat ervoor, u ook?

Linda Wagemakers

Content editor

De roots van Content Editor Linda Wagemakers liggen in het Primair Onderwijs. Met 25 jaar ervaring als groepsleerkracht en werkzaamheden als bouwcoördinator weet zij wat de doelgroep van Boys en Girls Magazine beweegt. Als remedial teacher voor kinderen met problemen op het gebied van sociale vaardigheden en cognitieve achterstanden kan zij zich als geen ander verplaatsen in de leefwereld en belevingswereld van kinderen. Tijdens haar loopbaan heeft zij zich gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met dyscalculie, dyslexie, ADHD en autisme.

Ook adviseerde Linda de onderwijsinspectie over de implementatie van passend onderwijs. De laatste jaren heeft zij zich verdiept in het toepassen van 21st Century Skills in het basisonderwijs. Als Content Editor van SourceCare draagt zij zorg voor de tekstuele invulling van het Boys & Girls platform. Door haar didactische ‘roots’ weet zij als geen ander de inhoud van dit platform aansprekend en toepasbaar te maken voor deze jonge doelgroep.

Enkele cijfers over SourceCare

Waardering
9
Gemiddelde score
ICT
250
Afgeronde opdrachten
Online media
27
Live websites
Media
125
Opgeleverde projecten

Neem contact op met onze specialisten

Direct contact