Skip to main content

Over SourceCare

Een team van ervaren professionals staat voor u klaar

Onze visie

Anno 2018 is het werken in een traditionele vorm met vaste werknemers onzes inziens niet noodzakelijk. Wij ambiëren een autonome werkwijze met een vaste kern aan vakmensen die passen bij de identiteit van ons bedrijf. Wij kiezen specialisten die qua persoonlijkheid en vakmanschap naadloos aansluiten bij onze klantwens en het desbetreffende project. Voor ons is dat de ultieme vorm van maatwerk.

De klant of opdracht vormt de basis van het vraagstuk. Voor ieder doel kiezen wij de perfecte samenstelling van ons projectteam. Onze specialisten worden ingezet op een manier zodat zij hun talent kunnen tonen binnen hun vakspecifieke werkveld. De kracht van onze samenwerking blijft sterk en inspirerend omdat de meesten tevens hun diensten exploiteren in een eigen branchegerichte onderneming. Dat houdt ons allen scherp, veelzijdig en bovenal zeer enthousiast!

Team SourceCare

Luciën Roelofs

Owner / ICT manager

Lucien Roelofs is een enthousiaste en bevlogen consultant in hart en nieren. Met ruim 20 jaar ervaring als ICT specialist, teamleider en trainer weet hij wat er speelt op het gebied van ICT vakontwikkeling en automatiseringsprojecten. Communicatief en sociaalvaardig slaat hij graag een brug tussen de ICT projectomgeving en de dagelijks werkprocessen en werkzaamheden in de praktijk. Met zowel oog voor de beleidsaspacten alsook luisterend oor bij de eindgebruiker tijdens de acceptatie van nieuwe ontwikkelingen én zijn coachend leidinggeven worden ICT projecten vertaald tot kwalitatief werkbare en inhoudelijk hoogstaande ICT oplossingen.

Lucien is een ruimdenkend persoon die aangeboden situaties en problemen graag pragmatisch aanpakt. Met zijn natuurlijke “helicopter view” blijft het totaaloverzicht aanwezig, gaan details niet verloren en wordt de ICT visie vertaald naar een efficiënte praktijkomgeving.

Frank Vroon

ICT consultant

Frank Vroon is een servicegerichte en zelfstandig werkend, automatisering en ICT-specialist. Hij is specialist wanneer het gaat om onderhoud van ICT maar zeker ook wanneer het gaat om automatiseringsadvies. Zijn specifieke kennis en deskundigheid zijn vooral zichtbaar wanneer het gaat om toepassingen binnen de assurantiebranche. Veel regionale maar ook landelijke assurantiekantoren, maar ook klanten uit andere branches, zijn zeer te spreken over zijn service en diensten.

Of het nu gaat om levering van hard- en software, netwerkonderhoud, netwerksupport of implementatie van uw complete bedrijfsnetwerk. Frank denkt graag met u mee over een totaaloplossing van de ICT of automatisering binnen uw organisatie.

Tanja Roelofs

Creative designer

Als creatieveling werkt Tanja Roelofs al jaren in de grafische branche. De bron van haar creatieve roots liggen bij ArteZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Daar ontwikkelde zij haar creatieve talent. Vervolgens werkte zij jarenlang bij verschillende communicatie-/reclame en media bureaus. Als vormgever en artdirector weet zij als geen ander de klantwens en het bedrijfsimago om te zetten naar een visuele beeldtaal die precies de juiste snaar raakt. Haar eigen organisatie SourceCare Media B.V. biedt haar de mogelijkheid om hiernaast ook autonome projecten te ontwikkelen. Het Boys & Girls platform is daar een uniek voorbeeld van.

Tanja geeft de klant ruimte om abstract te denken en concrete waarden los te laten. Zij laat zich creatief voeden door het verhaal van haar opdrachtgevers. Deze intensieve en persoonlijke samenwerking biedt haar de gelegenheid én vrijheid om vanuit diverse creatieve invalshoeken te mogen denken. Zich volledig in te leven in een verhaal en de wens van de klant. Met gepaste bescheidenheid. Zijn of haar verhaal en boodschap zijn immers leidend. Het gevoel en de emotie die dat losmaakt als ook kwaliteit, dat zijn de kernwaarden. Zij geven een mooie impuls en zijn wezenlijke ingrediënten. De vorm en visualisatie neemt Tanja vervolgens graag voor haar rekening.

Susan Gubbels

Creative designer

Susan Gubbels is een creatief en enthousiast persoon. Zorgvuldig en bevlogen te werk gaan, is voor haar vanzelfsprekend. Van een wit vel papier naar een gedetailleerde huisstijl, waarmee een bedrijf kan groeien, is haar doel. Graag luistert Susan naar de opdrachtgever en geeft de benodigde adviezen om een passend en smaakvol ontwerp te creëren waarmee de klant zijn of haar doel kan bereiken. Als vormgever heeft Susan zich ook gespecialiseerd in de ontwikkeling van in het oog springende Social Media content. Susan: ‘Online reclame maken is zeer effectief én voordelig”.

Naast haar werk als grafisch vormgever bij SourceCare Media is Susan ook actief als ontwerper bij een signbedrijf. Zowel op het gebied van drukwerk als online reclame helpt ze u graag verder met het realiseren van uw ideeën. In samenspraak met de klant komt zij tot een origineel ontwerp en zorgt zij telkens weer voor een creatief eindresultaat!

Doorgroeien op het gebied van vormgeving is steeds haar doel. Susan: “SourceCare Media biedt mij mooie mogelijkheden om dit doel te verwezenlijken en om verder te komen in het grafische vak.”

Thijs Rutte

MobileCare

Thijs Rutte is een enthousiaste 4e jaars student HBO ICT op de HAN. Het bouwen van een brug tussen technologie en gebruikers toepassingen is voor hem een dagelijkse uitdaging. Zowel een oplossing vinden voor een ingewikkelde software vraagstuk als het beantwoorden van een eenvoudige gebruikersvraag, voor alles kan je bij Thijs terecht. Als graag geziene winkelmedewerker van MobileCare staat hij iedere klant op een vriendelijke en vakkundige manier te woord. Thijs biedt een luisterend oor en is pas tevreden als de klant met een gedegen oplossing de winkel verlaat.

De van origine Ewijkenaar, nu woonachtig in Beuningen, vindt het ook erg leuk om uit te gaan met mijn vrienden en grote wandelingen te maken met zijn hond.

Thijs: “Het repareren van laptops, smartphones of het in elkaar zetten van computers is echt voor mij weggelegd. Met mijn eerdere winkelervaring kan ik mensen op een juiste manier helpen en ik vind het leuk om met jullie samen naar een juiste oplossing te zoeken. Heeft u opmerkingen? Stel uw vraag gerust.”

Raùl Hendriks

MobileCare

Raùl Hendriks is zijn leven lang al geïnteresseerd in techniek en is daardoor bij MobileCare aan het juiste adres om deze skills in praktijk te brengen. Na zijn VWO/Technasium opleiding aan het Mondial college in Nijmegen overweegt hij een universitaire studie in ICT of werktuigbouwkundige.

Raùl is technisch medewerker bij MobileCare. Of het nu gaat om reparaties of upgrades, Raùl doet dit met geduld. Met zijn technisch inzicht beoordeelt hij het verhaal van de klant en zoek vervolgens een oplossing waarmee hij het probleem binnen no-time verhelpt. Of het nu gaat om smartphones, laptops of gaming PC’s, hij is altijd op de hoogte van de nieuwste trends en zal hier ook rekening mee houden in zijn advies.

Raùl: “Ik vind het leuk om met mijn technische kennis een onderdeel te mogen zijn van een team specialisten en ik sta graag voor iedereen klaar in onze winkel.”

Lukas Peters

MobileCare

Lukas Peters is winkelmedewerker bij MobileCare. Met zijn technische kennis begeleidt hij de klanten op een rustige en vakkundige manier met verschillende vraagstukken over hun mobiele apparaten. Lukas volgt de opleiding ICT-beheerder mbo-niveau 4 op het Technovium in Nijmegen waar hij zich ontwikkelt als allround ICT medewerker. Zowel op bedrijfsniveau als gebruikersniveau is hij een onmisbare schakel binnen ons team.

Buiten zijn interesses op ICT-gebied is Lukas een talentvolle voetspeler bij VV Ewijk en uiteraard vindt hij het ook leuk om te gamen met wat vrienden.

Lukas: “Wat ik zo leuk vind aan MobileCare is dat het een originele winkel is die je niet dagelijks overal ziet. Het is een mooie winkel die je eigenlijk overal in ondersteunt qua gebied op mobiele telefoons en laptops. Er hangt ook een goede sfeer bij MobileCare die mij erg aanspreekt. Ik hoop door te werken bij MobileCare in combinatie met de ICT-beheerder opleiding die ik doe verder te groeien op het gebied van ICT, het sluit goed aan en is dus een mooie kans voor mij om verder te komen in mijn vakgebied”.

Anke van Breukelen

Marketing specialist

Anke van Breukelen is marketing & communicatie professional in hart en nieren. Met een enthousiaste open persoonlijkheid is ze graag uw gesprekspartner voor marketing- en communicatievraagstukken. Door goed naar uw vraag te luisteren en op een creatieve manier met uw vraagstuk om te gaan ontstaat er een mix van strategie, kennis en bovenal inspiratie. Deze mix zorgt ervoor dat uw boodschap helder en duidelijk overkomt en uw doelgroep en aanzet tot beweging.

Anke heeft ruime werkervaring in verschillende branches van retail tot onderwijs tot zorg. Zowel op het gebied van interne- als externe, als online communicatie. Ze helpt u graag met een advies op maat en komt met een concreet plan zodat u (samen met uw team) aan de slag kunt. Al dan niet met Anke als adviseur op interim basis. Compleet uitbesteden van A tot Z is ook een optie. Zodat u niet alleen een papieren plan in handen heeft, maar ook daadwerkelijk uw communicatie in beweging ziet komen mét resultaat!
Naast professional in de marketing en communicatie is Anke educatief auteur. Zij ontwikkelt en schrijft educatief materiaal voor het PO, VMBO en MBO en schrijft en voert (eind)redactie voor diverse (online) magazines en (vak)bladen.

Linda Wagemakers

Content editor

De roots van Content Editor Linda Wagemakers liggen in het Primair Onderwijs. Met 25 jaar ervaring als groepsleerkracht en werkzaamheden als bouwcoördinator weet zij wat de doelgroep van Boys en Girls Magazine beweegt. Als remedial teacher voor kinderen met problemen op het gebied van sociale vaardigheden en cognitieve achterstanden kan zij zich als geen ander verplaatsen in de leefwereld en belevingswereld van kinderen. Tijdens haar loopbaan heeft zij zich gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met dyscalculie, dyslexie, ADHD en autisme.

Ook adviseerde Linda de onderwijsinspectie over de implementatie van passend onderwijs. De laatste jaren heeft zij zich verdiept in het toepassen van 21st Century Skills in het basisonderwijs. Als Content Editor van SourceCare draagt zij zorg voor de tekstuele invulling van het Boys & Girls platform. Door haar didactische ‘roots’ weet zij als geen ander de inhoud van dit platform aansprekend en toepasbaar te maken voor deze jonge doelgroep.

Niels Jacobs

MobileCare

Xander Degen

MobileCare

Enkele cijfers over SourceCare

Waardering
9
Gemiddelde score
ICT
250
Afgeronde opdrachten
Online media
27
Live websites
Media
125
Opgeleverde projecten

Neem contact op met onze specialisten

Direct contact