Skip to main content

SystemCare

Systeembeheer en ICT consultancy voor het MKB

Systeembeheer en ICT consultancy voor het midden- en kleinbedrijf

Een stabiele en efficiënt werkende ICT omgeving is van cruciaal belang voor het juist functioneren van de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Bij SourceCare ligt deze zorg in vertrouwde handen.

Om de continuïteit en productiviteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen bieden wij een gedegen beheersysteem voor uw bedrijfsdata. De monitoring van systemen en backups vindt geautomatiseerd plaats op elk moment van de dag en nacht. Door deze proactieve bewaking worden storingen voorkomen.

Een 'lean and mean' ICT omgeving voor uw bedrijf

Microsoft server platform

SourceCare heeft uitgebreide kennis van het totale Microsoft platform en richt zich op het beheer en onderhoud van uw ICT omgeving. Dat kan op uw locatie, in het datacentrum, via de Microsoft Cloud en Office365. Wij adviseren u welke oplossingen het beste passen bij de bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf.

Het Microsoft platform bestaat een uitgebreid scala aan client en/of server producten en biedt daarnaast efficiënte cloud oplossingen die geïntegreerd kunnen worden in uw bedrijfsvoering. On-premise servers, lokaal of in het datacenter, of juist via het Microsoft Azure cloudplatform bieden innovatieve en productieve oplossingen.

Wij bezitten de kunst om de juiste behoefte te bepalen binnen uw organisatie en deze te vertalen naar een juiste geautomatiseerde oplossing. Wij werken toe naar een geoptimaliseerde ‘lean and mean’ ICT omgeving voor uw bedrijf.

Gespecialiseerd in de integratie van Apple en Microsoft producten

Apple en Microsoft integratie.

Apple biedt naast de welbekende client devices zoals iMac, iPad en Macbook ook een robuuste serveroplossing met omvangrijke functies. Samenwerken, file en printservices, VPN verbindingen, accountbeheer en beveiliging maar ook op afstand werken is allemaal mogelijk met OS X server.

SourceCare is ervaren in het zo optimaal mogelijk en efficiënt inrichten van uw Apple omgeving. TimeMachine backups, server backup, Cloud integratie of hybride koppeling met Microsoft Server componenten behoren tot de mogelijkheden en zijn voor ons bekend terrein.

Wij zijn gespecialiseerd in de integratie van Apple componenten met het Microsoft platform.  Dit doen wij op basis van de ‘best practices’ die Apple en Microsoft voorschrijven.

Als Apple Certified Associate kunnen wij u adviseren en/of begeleiden bij het optimaal inrichten van uw Apple platform en eventueel integreren in een bestaand Microsoft server platform.

Een geïntegreerde oplossing die de gebruikerservaring verbetert.

Citrix Workspace

Met Citrix Workspace kan de gebruiker op een naadloze manier doorwerken, ongeacht het type app, device, netwerk of locatie, zonder veel extra stappen. SourceCare waakt over uw SaaS-, mobiele, virtuele en webapps met een eenvoudige, geïntegreerde oplossing die de gebruikerservaring verbetert. Gebruikers krijgen de beste tools om goed te kunnen werken.

Om uw organisatie te laten groeien, biedt Citrix Workspace u de kans uw medewerkers – en uw budget – los te koppelen van uw fysieke kantoor. Uw medewerkers krijgen de mogelijkheid om apps en desktops veilig te benaderen vanaf elke locatie, op elk apparaat, zodat zij de ideale tijd en plaats kunnen kiezen om te werken.

SourceCare is gecertificeerd Citrix Partner en heeft jarenlange ervaring in de implementatie van Citrix oplossingen voor het MKB. Wij verzorgen natuurlijk graag een demo.

Wat zeggen onze klanten over SystemCare

Peter HogervorstKey Account & Export Manager Elpress B.V.

Elpress is een snelgroeiende en toonaangevende producent op het gebied van industriële hygiëne. Dankzij het Citrix platform kan iedere medewerker van Elpress op willekeurig apparaat, waar ook ter wereld, inloggen op het centrale ICT systeem.
De ‘meereizende’ desktop zorgt voor een uniforme en vertrouwde werkomgeving.

Richard KrutwagenDirecteur/Eigenaar

Onze klanten vragen een goede kwaliteit van de geleverde beveiligingssystemen van HTR security systems. Dus ook onze interne ICT systemen moeten op een zo hoog mogelijk niveau beveiligd en betrouwbaar zijn. SourceCare draagt inmiddels ruim 10 jaar zorg voor onze ICT omgeving, en dit naar volle tevredenheid!

Martien VeensDirecteur/Eigenaar Veens Techniek

Ons primaire bedrijfsproces, ons salessysteem en ERP omgeving is voor ons als verkooporganisatie van levensbelang. Daarom is de beschikbaarheid van het systeem bedrijfskritisch. De volledige serverconfiguratie én alle bedrijfsdata is ook nog eens gerepliceerd naar de cloud, een héél veilig en vertrouwd gevoel!

Jan van Middelkoop, Financieel DirecteurGMB Beheer B.V.

Kennis van het proces zorgt voor een doordacht advies en visie op de ICT ontwikkelingen in de bouwsector en ketensamenwerking. SourceCare kent de branche, spreekt de taal en doorziet onze bedrijfsprocessen. Daarom betrekken wij inmiddels ruim 15 jaar diensten bij SourceCare en ondersteunen zij bij belangrijke beslissingen op het gebied van ICT.

Second opinion aanvragen

Vraagt u zich ook wel eens af of uw systeembeheerder wel alles uit de kast haalt voor uw onderneming? Vraag hier geheel vrijblijvend en kosteloos een second opinion.

Aanvragen