Skip to main content

EduCare

Wij zorgen voor een adequate overdracht van kennis en acceptatie van de digitale omgeving

Overdracht van kennis zorgt voor een snelle acceptatie van veranderingen

Uw ICT omgeving is natuurlijk altijd up-to-date, voorzien van de laatste updates en patches, maar zijn uw medewerkers eigenlijk wel up-to-date? SourceCare trainingen brengen uw medewerkers naar een hoger ICT kennisniveau.

De snelle technologische ontwikkelingen vereisen een hoge mate van acceptatievermogen van u en uw personeel. Er wordt een continue een beroep gedaan op de flexibiliteit van uw medewerkers. SourceCare ondersteunt hierin met modulaire trainingen op het gebied van Microsoft Windows en Office365 producten waaronder Sharepoint, OneDrive, OneNote, Teams, Outlook en Sway.

Optimaal en gedecentraliseerd

Office365 trainingen

SourceCare schoolt uw medewerkers in diverse toepassingen van Office365. De vergaarde kennis wordt binnen uw organisatie ingezet met als doel het creëren van een efficiëntere werkomgeving.

Nieuwe toepassingen zoals bijvoorbeeld Microsoft Teams, Delve, Sway, en Tasks worden uit- gelegd, maar ook het optimale gebruik van Microsoft OneDrive for Business en/of OneNote en Outlook worden onder de loep genomen. Vooraf wordt met u overlegd welke toepassingen van Office365 in uw organisatie worden gebruikt. In samenspraak ontstaat er een op maat samengestelde training voor uw medewerkers.

De trainingsduur kan variëren vanaf een dagdeel tot een volledig verzorgde dag of meerdere dagen. Bij u op locatie of extern, alles is mogelijk maar afhankelijk van uw behoeften en wensen.

Direct contact
Lean & mean

Modulair trainingsaanbod

Onze trainingen zijn modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat we eenvoudig een aansprekende training kunnen samenstellen die concreet toepasbaar is binnen de kaders van uw bedrijf.

Door de lesstof onder te verdelen in modules kunnen we eenvoudig een passende training samenstellen. Daarmee is het eenvoudig om vervolgtrainingen aan te bieden om de kennis naadloos aan te laten sluiten op de laatste ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Wij demonstreren de mogelijkheden van de vernieuwde software en trainen uw personeel in het beheersen van alle gebruikersmogelijkheden. Dit heeft als gevolg dat de medewerkers nieuwe producten en diensten sneller en eenvoudiger zullen accepteren én implementeren binnen uw organisatie. Onze ervaring leert dat deze persoonlijke benadering de interne acceptatiegrens aanzienlijk verlaagt.

Learn More

Enkele cijfers van EduCare

Tevredenheid

Wij verzorgen onze trainingen op 3 verschillende trainingslocaties, prima bereikbaar in het land of bij u op locatie. Wij streven naar maximale tevredenheid.

Cursisten

Ruim 500 cursisten zijn de afgelopen jaren door ons getraind en begeleid tijdens migratie en acceptatie trajecten.

Modulair

Onze Office365 trainingen bestaan uit 2 basis- en 8 keuzemodules welke u volledig naar eigen wens kunt samenstellen.

Office365 trainingen op maat

Uw medewerkers intern opleiden voor het gebruik van de hedendaagse softwaretools? Informeer naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakt trainingsplan.

Aanvragen