Skip to main content

GMB zet zich in voor meer veiligheid, een schonere wereld en een doelmatige omgang met grondstoffen en energie. Hiermee wil GMB van betekenis zijn voor haar klanten én voor de samenleving. Dit wordt bereikt door te excelleren in hun specialismen in waterkwaliteit en waterveiligheid, bio-energie en bouw & infra. In goede samenwerking met opdrachtgevers, combinanten en partners. Samen zorgen we voor resultaten die een verschil maken. Dat is zeker.

"Dankzij deze maatwerk training maken we nu efficiënt gebruik van de mogelijkheden van Office365"

Gerrit Jan van de PolAlgemeen directeur

Afgelopen jaar mochten we voor de ruim 400 medewerkers van GMB een nieuwe Office365 training ontwikkelen en deze verzorgen voor GMB Ervaar de zekerheid. In deze op maat samengestelde training worden de medewerkers opgeleid om de diverse toepassingen van Office365 zoals ze binnen deze organisatie worden gebruikt in te zetten in een efficiënte werkomgeving.

Ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld Microsoft Groups, Teams, Planner, Delve, Sway, en Tasks werden kort gedemonstreerd, maar de nadruk binnen GMB ligt vooral op het gebruik van Microsoft Skype en OneDrive for Business, OneNote en natuurlijk het breed gebruikte Sharepoint Online.
Met Sharepoint Online heeft GMB een uitstekend beheer op de projectdossiers. Voor ieder project is een teamsite ingericht en worden de projectdocumenten en dossiers ter beschikking gesteld aan de projectleden, waaronder natuurlijk ook de externe leden van bijvoorbeeld leveranciers, onderaannemers, combinanten en opdrachtgevers.

Leave a Reply