Skip to main content

MobileCare

Welkom bij MobileCare,
aangenaam kennis te maken.

Plan hier je afspraak!

Wij zijn geopend op:
Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.
Spoed? Stuur even een Appje naar 0487-524040

- Loop gerust binnen voor vrijblijvend advies
- Wij bieden ook service-aan-huis
- Wij bieden betrouwbare service
- Wij leveren alleen A+ kwaliteit
- Onze medewerkers zijn gecertificeerd

Servicegericht en circulair met de hoogste kwaliteit A-merken!

Welkom in onze winkel. Smartphones, tablets, laptops en desktops. U kunt bij ons terecht voor aanschaf, reparatie en service van nieuwe of refurbished mobiele apparaten.

Wij zijn een servicepunt voor kwalitatief hoogwaardige reparaties van mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops.
Ook voor het uitvoeren van upgrades of de aanschaf van nieuwe of refurbished telefoon, laptops, PC, iMac of MacBook kunt u terecht in onze winkel op De Klef 32a in Ewijk.
Samen met U nemen we deel aan de circulaire economie, en gaan we bewuster om met- én verminderen we het gebruik van de steeds schaarser wordende grondstoffen.

Bij MobileCare bent u aan het juiste adres voor je nieuwe of refurbished telefoon, tablet of laptop. Al onze refurbished apparaten worden standaard geleverd met maar liefst 24 maanden garantie. Deze garantie kunnen wij aanbieden doordat deze apparaten op maar liefst 52 punten grondig worden getest. Uiteraard vervangen wij alle verouderde onderdelen zoals slechte batterijen of accu’s. Hierdoor weten wij zeker dat je nog jaren kunt genieten van je refurbished device.

Onze gecertificeerde specialisten staan garant voor hoogwaardige, professionele en gecertificeerde service.

Getest, betrouwbaar en 2 jaar garantie

Kiezen voor circulair

MobileCare biedt u jong gebruikte apparaten zoals smartphones, tablets, laptops en computers die dankzij een opknapbeurt van onze experts weer als nieuw zijn. Niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu! Samen met u werken we mee aan een circulaire economie.

Deze apparaten worden op hoge kwaliteitseisen gescreend en ingekocht. Hierdoor bent u gegarandeerd van een systeem met een extra lange levensduur. U ontvangt een A+ kwaliteit product voor slechts een fractie van de oorspronkelijke nieuwprijs.

Wij beschikken over een interne technische productiefaciliteit waar de hardware volgens strenge normen wordt gecontroleerd, schoongemaakt en getest. Hiermee is de garantie van uw product gewaarborgd. U kan ten alle tijden contact opnemen met onze interne technische dienst of langskomen in onze winkel.

Direct contact
Betaalbaar alternatief

Studeren of gamen?

Op zoek naar betaalbare laptop voor uzelf of uw (kleine of grote) kinderen? MobileCare adviseert u met het juiste product wat het beste voldoet aan uw behoefte.

Gebruikt u het apparaat voor huiswerk, muziek luisteren, series kijken of gewoon internetten? Of stelt u zwaardere eisen voor bijvoorbeeld 3D tekenen, fotobewerking of gamen?

Wij inventariseren samen met u de behoefte en adviseren u bij de aanschaf van het juiste apparaat. Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Direct contact

Waarom refurbished hardware?

Circulaire economie

Refurbished en renewed producten zijn een goedkoop en duurzaam alternatief voor nieuwe elektronica.

Vernieuwde hardware

Vakkundig gereviseerd, uitvoerig getest en uitstekende service!

Milieubewust ondernemen

Zéér positieve impact op de CO2-voetafdruk door het verlengen van de levensduur van ICT-hardware.

Betrouwbaar met garantie

Door het hergebruik van ICT hardware ontstaat er altijd een win­‐win situatie.

Refurbished laptops
voor ieder doel geschikt

Betaalbaar en verantwoord investeren en toch snel en up-to-date werken? Informeer naar ons assortiment refurbished hardware voor zowel zakelijk als persoonljk gebruik.

Aanvragen