Skip to main content

CloudCare

Online platform voor databeveiliging en bescherming op meerdere niveau’s

Online platform voor databeveiliging en bescherming op meerdere niveau’s

SourceCare draagt zorg voor een gedegen online platform voor de beveiliging van uw data en ICT infrastructuur. Proactief worden potentiële bedreigingen in de gaten gehouden en problemen voorkomen. Zo waarborgen wij uw bedrijfsbron op een veilige manier en bieden wij bescherming op meerdere niveaus.

Om de continuïteit en productiviteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen bieden wij een gedegen beheersysteem voor uw bedrijfsdata. De monitoring van systemen en backups vindt geautomatiseerd plaats op elk moment van de dag en nacht. Door deze proactieve bewaking worden storingen voorkomen.

De juiste oplossing

Betrouwbare bescherming

SourceCare zorgt voor beveiligde backups van uw volledige ICT omgeving en zorgt dat deze gegevens beschermd blijven tegen verlies, diefstal of andere op de loer liggende cyber bedreigingen.

Doordat het Cloud platform als toeziend oog uw systeem bewaakt kan direct worden ingegrepen bij storingen, bedreigingen of andere negatieve invloeden van buitenaf. Door vroegtijdige signa- lering kan schade worden voorkomen. Bij calamiteiten kan een disaster recovery plan in werking worden gesteld zodat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd is. Op deze manier genereren wij een razendsnelle reactie op bedreigingen door cloud managed security.

Ons platform voldoet aan hedendaagse normeringen zoals de strenge eisen van de nieuwe wet AVG, ofwel GDPR. De nieuwe Europese wet voor bescherming van persoonsgegevens.

Direct contact
De juiste oplossing

Backup en disaster recovery

Als Altaro VMBackup partner biedt SourceCare ‘backup as-a-service’, waar- bij uw volledige serverpark inclusief configuratie en data dagelijks zowel lo- kaal als in de cloud wordt veiliggesteld.

In geval van externe bedreigingen van bijvoorbeeld virussen, cryptolockers, ransomware maar ook bij gevallen als brand en diefstal, heeft u dus altijd een complete kopie van uw data en configuratie van uw ICT omgeving veiliggesteld in Azure, de Microsoft clouddienst. Een restore op filelevel, databaselevel, maillevel of serverlevel niveau zijn standaard voorzien.

SourceCare biedt als Sophos partner bescherming tegen de moderne bekende bedreigingen zoals malware, virussen, ransomware, cryptolockers. Tevens zorgt deze oplossing voor de bescherming tegen kwaadwillende software, afkomstig van malafide hyperlinks of websites.

Direct contact

Waarom Cloudcare

1

Cybercrime bescherming

Elk bedrijf kan slachtoffer worden van een Cyberaanval. De cybercrimineel wordt steeds inventiever en gebruikt zogenaamde Modern Malware.
2

Beveiliging van persoonsgegevens

Volgens de Wet AVG (GDPR) moet elke organisatie zorgen voor passende technische en organisatorische maatregelen ter beveiliging van persoonsgegevens.
3

Veilige authenticatie

Authenticatie vereist een extra beveiligingsniveau, onze cloudoplossing biedt u de meest moderne authenticatiemethoden.
4

Modern Malware bescherming

Standaard beschermende maatregelen zoals een firewall zijn voor kritische bedrijfsgegevens vaak niet meer dan een schijnveiligheid.

Beveiligingsscan uitvoeren

Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw bedrijfsdata? Wij bieden u vrijblijvend en kosteloos een beveiligingsscan aan.

Aanvragen