GreenCare

Gereviseerde hardware van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit

Gereviseerde hardware van hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit

Refurbished apparatuur is niet zomaar tweedehands of gebruikte hardware. SourceCare biedt speciaal geselecteerde, professioneel gerepareerde, gereviseerde en schoongemaakte apparatuur waar u nog lang plezier van heeft.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is slim en past bij de hedendaagse ondernemersgeest. Professioneel gereviseerde laptops zijn onzichtbaar voordelig, snel en voor ieder doel geschikt. Niet alleen om uw medewerkers te voorzien van een flexibele werkplek, maar denk ook eens aan uw gezinsleden.

Opgeknapt als nieuw

Slim en verantwoord investeren

SourceCare biedt u jonge, zakelijke (vaak ex-lease) gebruikte laptops en computers die dankzij een opknapbeurt van onze experts weer als nieuw zijn. Niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu!

Deze zakelijke laptops en computers worden op hoge kwaliteitseisen gescreend en ingekocht. In vergelijking met consumenten laptops en computers zijn deze gereviseerde apparaten van betere kwaliteit. Hierdoor werkt u met een systeem met een lange levensduur. U ontvangt een A-kwaliteit product voor slechts een fractie van de oorspronkelijke nieuwprijs.

Wij beschikken over een interne technische productiefaciliteit waar de hardware volgens strenge normen wordt gecontroleerd, schoongemaakt en getest. Hiermee is de garantie van uw product gewaarborgd. U kan ten alle tijden contact opnemen met onze interne technische dienst.

Direct contact
Betaalbaar alternatief

Ideaal voor studeren en gamen

Op zoek naar betaalbare laptop voor uw (kleine of grote) kinderen? Source- Care adviseert welk product het best past bij uw doelstelling. Welk systeem is snel genoeg voor huiswerk, muziek luisteren en series kijken?

Wij inventariseren bijvoorbeeld of de laptop voornamelijk gebruikt gaat worden voor internet, e-mail en social media als Facebook, Twitter en LinkedIn. Omdat dit activiteiten zijn die weinig inspanning van uw laptop vragen, heeft u in principe voldoende aan een basislaptop.

Ook wanneer u dergelijke zwaardere eisen stelt aan het systeem zijn er genoeg mogelijkheden voorhanden. Wilt u bijvoorbeeld de nieuwste games kunnen spelen? Dan is daar een goede gaming-laptop voor nodig. Welke processor en welke videokaart is snel genoeg? Er zijn veel verschillende modellen, ieder met een eigen prijs. Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Direct contact

Waarom refurbished hardware?

Circulaire economie

Refurbished en renewed producten zijn een goedkoop en duurzaam alternatief voor nieuwe elektronica.

Vernieuwde hardware

Vakkundig gereviseerd, uitvoerig getest en uitstekende service!

Milieubewust ondernemen

Zéér positieve impact op de CO2-voetafdruk door het verlengen van de levensduur van ICT-hardware.

Betrouwbaar met garantie

Door het hergebruik van ICT hardware ontstaat er altijd een win­‐win situatie.

Refurbished laptops
voor ieder doel geschikt

Betaalbaar en verantwoord investeren en toch snel en up-to-date werken? Informeer naar ons assortiment refurbished hardware voor zowel zakelijk als persoonljk gebruik.

Aanvragen